Maak je eigen bril bij Spex Club

Het is niet altijd even makkelijk om een leuk montuurtje te vinden. Vaak eindig je toch bij een opticien op de hoek en dan heb je het toch over de standaardmontuurtjes. Ik zeg niet dat ze niet leuk zijn! Maar ja, standaard he… Zo het nou niet veel beter zijn als je je eigen bril kon samenstellen? Dat kun je doen bij Spex Club. Zij bedachten een gaaf nieuw concept waarover je meer kunt lezen in dit berichtje… !

Customize jouw bril

Kleur. Materiaal. Vorm. Alles kan je zelf bepalen bij Spex Club! Naast je eigen bril ontwerpen kun je ook kiezen uit een hippe standaard collectie voor mannen- en vrouwen (en uiteraard ook een aparte zonnebrilcollectie). Als je klaar bent met het ontwerpen van jouw hippe bril, kun je zelfs kijken hoe hij staat met de Vision tool. Je kunt een foto uploaden en kijken hoe hij staat op je hoofd. Leuk, toch?

Prijzen bij Spex Club?

Een bril bij Spex Club is overigens ook nog eens heel betaalbaar. Voor een bril op sterkte hoef je niet meer dan 100 dollar te betalen! Dat is veel goedkoper dan bij de opticien op de hoek. Neem eens een kijkje bij Spex Club!