Kortingscodes

Online shopping

Online shoppen is al goedkoop, maar vanaf nu kan het nog goedkoper. Doordat veel online winkels kortingscodes aanbieden wordt het steeds voordeliger om online te shoppen. Deze kortingen lopen meestal wel tot 10% op of het kan zo zijn dat de verzendkosten gratis worden.

Hoe werkt een kortingscode

Kortingscodes zijn korte texten waarmee extra korting verkregen kan worden. Door op de button “Klik hier voor de kortingscode” te klikken opent de website van de online shop en komt er in de button de code te staan waarmee de code gebruikt kan worden. Meestal moet deze code bij het betalen ergens geplaatst worden!

Korting op krantenabonnementen

Binnenkort beginnen we op Lifestylehome ook met het aanbieden van krantenabonnementen met hoge korting. Dus of je nou een Telegraaf, Volkskrant, NRC of AD-lezer bent…je krijgt de scherpste aanbiedingen van ons. Op het moment zijn we bezig met de onderhandelingen met de kranten. Tot die tijd kun je de meeste abonnementen vinden op Krantaanbiedingen. Zo lees je de Volkskrant bijvoorbeeld al voor 4 weken voor 4 euro.