Vans Downtown Showdown: Hip skate-evenement

Het is gratis. Het is Urban. Het is style. Muziek. Kunst. Maar vooral… Skaten. Donderdag 2 t/m zaterdag 4 augustus op het Amsterdamse Westergasfabriek-terrein vind de Vans Downtown Showdown plaats. Wat je allemaal kunt doen op dit hippe skate-evenement? Dat kun je natuurlijk hier lezen.

Kunst

Fotoexposities van 20 skaters, graffiti expo’s en nog veel meer. Dat kun je natuurlijk vinden bij de Vans Downtown Showdown. Het Rotterdamse kunstcollectief Lastplak heeft een eigen stand op de Vans Downtown Showdown. Zij maken daar Live paintings en verkopen hun meest recente boek. Kortom, aan kunst is er zeker genoeg bij de Vans Downtown Showdown!

Live-shirt printing

Er zijn allerlei stands op het semi-marktje van de Vans Downtown Showdown. Zo ook kun je er leuke T-shirt ontwerpen uitkiezen en ze live op je shirt laten printen, on the spot. Gaaf, toch?

Skaten

Natuurlijk gaat het evenement ook om skaten. Yama. Toymachine. Spitfire. Dit zijn namen van bekende skateteams die tegen elkaar zullen skaten tijdens dit evenement. Top class entertainment, uiteraard. Dat is de Vans Downtown Showdown absoluut. En nogmaals… Entree is helemaal gratis! Ik ga, jij toch ook?