Tips voor goede huidverzorging

In dit stressvolle leven hebben we vaak niet veel tijd om voor onszelf te zorgen. Onze huid word droog en vet en dat kunnen we merken aan de hoeveelheid puistjes en andere onzuiverheden die zich voor doen op ons lichaam. Toch is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Niet alleen om puistjes te voorkomen, maar ook om er gewoon een beetje gezond bij te lopen. Je wilt er immers niet uit zien als een zombie, toch?

Reinig je huid

Was voor  het slapen je gezicht en droog je gezicht door het zachtjes te deppen met een schone, droge handdoek. Herhaal dit s’ ochtends weer. Dit is een soort milde scrub en huid je huid zacht en schoon. Als je te hard drukt en gaat wrijven, zoals veel mensen doen, veroorzaak je juist dat je poriën verstopt raken en zo krijg je last van meer onzuiverheden. Als avondritueel kun je ook gebruik maken van Clearasil producten. Clearasil helpt goed om je huid te reinigen en om puistjes en onzuiverheden tegen te gaan.

Gebruik de juiste producten

Veel onzuiverheden worden veroorzaakt door het gebruik van de verkeerde producten. Vooral bij vrouwen is dit het geval. Teveel make-up verstopt je poriën en zo krijg je puistjes. Voor sommige heren is dit ook het geval. Teveel creme kan hetzelfde resultaat opleveren. Let dus goed op welke je producten je gebruikt op je gezicht en zorg vooral dat je je huid goed schoon houd.