Huidverzorging in 4 simpele stappen

Huidverzorging is nog nooit zo makkelijk geweest! Je kunt in dit stukje lezen hoe je goed voor je huid zorgt in 4 simpele stappen. In de toekomst ga ik nog veel meer plaatsen over huidverzorging, dus let maar op! Lees hieronder hoe je goed voor je huid zorgt in 4 simpele stappen, je huid is immers iets wat je constant laat zien en het moet er dus wel een beetje goed uit zien!

Stap 1: Reinig je huid regelmatig

Je huid moet je schoon houden. Anders verstoppen je porieën en daar krijg je puistjes en andere onzuiverheden van. Het is het beste om je huid te reinigen met een cleanser en niet met gewone zeep. Zeep droogt namelijk de huid uit, terwijl een cleanser tegelijk je huid voed doordat er olie in zit. De truc is om een cleanser te vinden met de juiste oliebalans voor jouw huid.

Stap 2:  Scrub je huid

Één keer per week word aangeraden dat je je huid schoonmaakt met een scrub. Met een scrub haal je dode cellen van je gezicht af, zo word je huidje dus echt “schoon”. Je kunt natuurlijk een scrub kopen, maar je kunt jezelf ook eens verwennen met een bezoekje aan de schoonheidsspecialist!

Stap 3: Hydrateer je huid

Je huid kun je hydrateren door cremes te gebruiken van bijvoorbeeld Dove of Nivea. Een gehydrateerde huid voelt zacht aan en is gezonder.

Stap 4: Bescherm je huid

Gebruik bij veel zon en warm weer voldoende zonnebrand om je huid te beschermen. Zo zorg je goed voor je huid!