Health trends zomer 2012

Sch0onheid hoeft niet altijd uit een potje te komen voor degene die er mooi, fris en vitaal uit willen zien. Om er gezond uit te zien en gezond te leven moet je ook je dieet aanpassen. Ieder seizoen brengt zo’n beetje zijn eigen healthtrend met zich mee. Zo was de trend van het najaar van 2011 bijvoorbeeld pompoen. Wil jij weten wat de trend voor deze zomer is die jij in je dieet kunt verstoppen? Lees dan vooral verder.

Kokosnoot

Kokosnooit helpt bij het versnellen van je stofwisseling. Het is honderd procent natuurlijk en helpt je ook nog eens bij afvallen, dus. Door twee eetlepels kokos of kokosvet in je dieet te verwerken kun je dus een grote impact maken op je dieet. Plus dat het ook nog eens lekker smaakt!

Nutraceuticals

Beetje moeilijk woord misschien, maar nutraceuticals zijn voedingsupplementen die gericht zijn op het vanbinnen uit mooi maken van je buitenkant. Je kunt het veel terugvinden in beautyproducten van Dove, maar ze zijn ook gewoon bij de Kruidvat te vinden.

Rauw eten

Vreemde trend, maar zeer effectief. Als voedsel te lang en te heet gekookt word verliest het vitaminen en enzymen die je lichaam juist zo nodig heeft. Daarom is de laatste trend voor deze zomer om wat meer rauw te eten!