Geef je servies een nieuw leven

Stel je voor, je staat op het punt om nieuw servies te gaan kopen, wat ga je hier dan aan doen? Ga je echt nieuw servies kopen of zorg je er voor dat je het zelf op gaat vrolijken? We hebben namelijk een paar leuke tips voor je op een rijtje gezet waardoor jij je servies weer geheel naar eigen wens kunt maken en het is nog leuk ook! Om te beginnen moet je het oude servies eens uit de kast pakken en op tafel neerzetten, dan kun je je af gaan vragen of dat je dit servies nog mooi vindt. Mocht je nu denken, ik vind de kleuren niet meer mooi, dan kun je hier nu wat aan gaan doen. Pak je kwasten er bij en ga lekker schilderen.

Als je gaat schilderen dan kun je alle kleuren door elkaar heen gaan gebruiken, maar je kunt ook een mooi patroon er in gaan maken en je eigen servies gaan ontwerpen. Dit is trouwens ook leuk om cadeau te gaan doen, maak er eens een leuke hobby van en wie weet kun je er zelfs je beroep van gaan maken. Wat heb je allemaal nodig als je het servies nieuw leven in wilt gaan blazen?

  • Een compleet servies;
  • Kwasten;
  • Verf;
  • Kranten;
  • Water;
  • Een los doekje om eventueel geknoeide verf op te doen.

Het kost allemaal niet zoveel tijd, maar het is wel een leuke manier om te gaan ontspannen. Kijk dan ook eens naar andere spullen die je in de kast hebt staan die je misschien niet zo mooi meer vindt, je kunt nu de inhoud van de kast weer vrolijk gaan maken zodat je weer graag thee gaat drinken in je eigen beschilderde mokken.