Bestek van Lil steakmessen

Bestek van Lil is een Nederlandse webwinkel die zich specialiseert in vanalles wat met lifestyle te maken heeft. Zo heeft Bestek van Lil bijvoorbeeld huis-tuin en keukenbenodigdheden zoals handige steakmessen. Steakmessen zijn messen waarmee je handig vlees kunt snijden, voornamelijk omdat ze zo scherp zijn en een goede, gekartelde rand hebben. De meeste messen hebben gewoon een botte kartelrand, maar de steakmessen van Bestek van Lin zijn echt het neusje van de zalm.

De laguiole promo multicolor set 

Een persoonlijke favoriet uit deze webwinkel is wel de Laguiole Promo Multicolor set. Deze set heeft zes steakmessen in allerlei vrolijke kleurtjes. Ze zien er niet alleen super uit, maar liggen ook nog eens makkelijk in de hand en snijden als geen ander. Bovendien word de Laguiole Promo Multicolor Set geleverd met een Lil bestekbijpassend messenblok. Zo hoef je die leuke steakmessen niet te laten rondslingeren!

Messenblok magneet 6 messen

Mocht je voor een iets klassiekere look willen gaan, zou ik echt voor deze set steakmessen gaan. Een luxe, houten handvat zorgt voor een rustieke uitstraling bij deze mooi steakmessen. Het zijn er zes in totaal, voor iedere gelegenheid een gepast steakmes dus. Waarom er magneet in de titel staat? Omdat deze steakmessen worden geleverd met een handig magneetmessenblok. Zo blijven de steakmessen dus “plakken” aan het blok!