Gouden Loekie 2012 genomineerden

De gouden Loekie verkiezingen van 2012 (dit jaar) komen er weer aan! Heb jij jouw favoriete reclames al op een rijtje gezet? Als je nog geen keuze voor de Gouden Loekie verkiezingen hebt gemaakt en nog niet eens weet op welke reclame je kan stemmen, heb ik speciaal voor jou de genomineerden voor de Gouden Loekie 2012 hieronder opgesomd.

Gouden Loekie genomineerden per maand

De genomineerden voor de Gouden Loekie verkiezingen dit jaar zijn opgedeeld in maanden, beginnende vanaf december 2011 tot en met maart 2012. Voor de maand december 2011 zijn de volgende reclames genomineerd: de reclame met John de Wolf voor verzekeraar Ditzo, de reclame buurtconcert van Amstel en de reclame Handen af van onze hulpverleners van Sire. Voor januari 2012 staan Middelvinger van Bolletje, Passat Darth Vader van Volkswagen en Ziekenhuis van Sire genomineerd. Voor februari 2012 staat de populaire reclame met Ali B en een andere rapper “Boodschappen” van T-mobile, Frans van Cup a soup en Clooney van McDonalds genomineerd.

De andere genomineerden voor de Gouden Loekie 2012

Naast de bovengenoemde reclames staan ook Schademanager van Nationale Nederlanden, Reborn van Bavaria, Lachbaby van bol.com, Birdie van Centraal Beheer Achmea, Gevangenis van Gamma en Tutten (wederom met bekende rappers) van T-mobile op het programma als genomineerden. Er zijn dus genoeg grappige en ontroerende reclames waar jij een top drie van kan samenstellen. Wie weet zie je dan wel één of meerdere van jouw favorieten terug op TV! Heb jij je keuze al gemaakt?