Samsung of iPhone?

De telefoons die je het vaakste ziet tegenwoordig zijn toch wel de Samsung Galaxy en de iPhone. Natuurlijk is de BlackBerry nog altijd populair, maar deze twee telefoons steken er toch met kop en schouders bovenuit. Wil je wat meer weten over de Samsung Galaxy serie en de iPhone? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Samsung Galaxy

De Samsung Galaxy draait op een Android systeem. Dat betekent dus dat je, net zoals bij de iPhone, apps kunt downloaden vanuit Google Play. De nieuwste Samsung Galaxy heeft ook een breder scherm, waardoor je een betere resolutie hebt. Het enige nadeel is wel dat het ding wat ongemakkelijk in de hand ligt. De Samsung Galaxy is vooral zo geliefd omdat hij snel is en precies doet wat hij belooft.

iPhone

De iPhone heeft zo haar eigen groepje aanhangers: Voornamelijk de mensen die al bekend zijn met Apple producten en hier dan ook erg van houden. Veel mensen die Apple producten gebruiken zijn dan ook al meteen fan van de nieuwe iPhone. Het mooie aan de iPhone is dat de buitenkant wel veranderd, maar de binnenkant blijft veelal hetzelfde bij iedere update. Voor fans van consistentie is de iPhone dus een echte aanrader. De iPhone heeft overigens ook zijn eigen app-store van Apple waar je spelletjes en andere apps kunt downloaden.

Kortom, het ligt er maar net aan of je gewend bent aan Apple producten of niet. Wat is jouw favoriete telefoon?