PERSONAL: Mijn account + Spammen: It is all about Instagram!

Hi ladies! Pasgeleden heb ik een nieuw Instagram-account aangemaakt, dat ik voor Lifestylehome gebruik: @MaraLouna. (Ik had al een prive-account, maar dat wil ik liever niet voor de blog gebruiken) Sinds ik dit nieuwe account heb, ben ik echt verslaafd geworden aan de app! Zo leuk om al die mooie foto’s te zien..

Aangezien ik nog maar net ben begonnen met dit account heb ik nog niet zoveel foto’s gemaakt. Deze staan er onder andere op:

instacollage

Wil je op de hoogte blijven van mijn foto’s, ga mij dan zeker even volgen, via @MaraLouna! Ik zou ook heel graag die van jullie willen bekijken en daarom combineer ik dit met een Spam-je-Instagram. Laat hieronder even de link (of je username) achter en dan ga ik zeker even kijken!

Fijne zondagavond! X

19 Comments

  1. Ik ben ook dol op Instagram! Vooral het bewerken van foto’s voordat ik ze plaats vind ik super leuk :-) Ben je meteen even gaan volgen. Mijn account is xoxocherel

  2. Staan al mooie foto’s op zo te zien, ik ga eens een kijkje nemen!
    Ik gebruik het ook erg vaak, leuke app is het :)
    Mijn instagram naam is: marionvanzutphen

  3. Ik was eerst ook niet zo into instagram maar sinds ik een account heb voor mijn blog ben ik echt verslaafd! Ik heb je toegevoegd en mijn account naam is fashionfoodfunforever

Comments are closed.