App Samsung Galaxy synchroniseren met Apple iTunes

De makers van Samsung komen met een revolutionaire nieuwe app die het mogelijk maakt om muziek, foto’s en andere bestanden vanuit iTunes over te zetten op een Samsung Galaxy. Voorheen was dit alleen maar mogelijk met Apple producten, aangezien iTunes van Apple is. Met iTunes kun je nu dus ook bestanden overzetten vanaf je pc of Mac naar je Samsung Galaxy telefoon.

Easy Phone Sync
De App heet Easy Phone Sync en gebruikers kunnen, mits ze iTunes hebben geïnstalleerd op hun computer en telefoon, gemakkelijk muziek, afbeeldingen, videos en nog veel meer bestanden overzetten van een iDevice, of gewoon recht vanaf iTunes naar een Galaxy toestel. Helaas is de app nog niet beschikbaar voor Nederlandse gebruikers. In Engeland is de app echter wel al beschikbaar en er zijn plannen om Easy Phone Sync standaard op de Samsung Galaxy te zetten voor Engelse gebruikers. Handig toch? Je kunt overigens ook gekochte muziek vanaf iTunes op je Galaxy zetten met Easy Phone Sync!
iTunes en Apple
iTunes is een origineel product van Apple. Het is dan ook best vreemd dat deze app gewoon mogelijk word gemaakt. Er word gespeculeerd over of Apple hiermee ook een breder publiek wil aantrekken, wat natuurlijk niet zo vreemd is. De Samsung Galaxy series zijn namelijk razend populair!