Samsung WB850F flitst de mooiste plaatjes

Hij is nieuw, stijlvol en vooral heel scherp, de nieuwe Samsung camera WB850F. De pas, door Samsung uitgebrachte, camera beschikt over maar liefst 21x optische zoom, waardoor iedere paparazzo alles en iedereen dichtbij haalt, zonder in kwaliteit achteruit te gaan. De prachtige kiekjes kun je vervolgens direct delen met familie en vrienden via de ingebouwde Wi-Fi technologie van Samsung. Je post de foto’s met de camera binnen een minuut op Facebook of mailt ze naar het thuisfront.

De nieuwe Samsung camera zorgt ervoor, dat je waar ook ter wereld, altijd in staat bent de mooiste plaatjes van familie, vrienden, dieren, landschappen, en al het andere te maken. De camera beschikt over een 16 megapixel BSI CMOS sensor die alles haarscherp op beeld vastlegt! Ook het maken van indrukwekkende overzichtsfoto’s is mogelijk, de WB850F is namelijk uitgerust met een 23 mm groothoeklens. Ideaal om uitgestrekte natuurlandschappen, de skyline van New York of alle bezoekers in de Alpha-tent op Lowlands in één foto te vangen.

Foto’s direct posten
Wereldwijd zijn er meer dan honderd duizend Wi-Fi hotspots en met de WB850F maak je daar optimaal gebruik van. Al jouw bijzondere video- en fotomomenten kun je direct met het thuisfront en Facebook-vrienden delen, want de camera is voorzien van een Wi-Fi-technologie.

Groot voordeel hieraan, is het feit, dat je door de foto’s te mailen of te Facebook’en direct een back-up hebt van je mooiste plaatjes! Ook als je eenmaal weer thuis bent, houdt het comfort niet op, je bekijkt draadloos jouw foto’s op televisie, tablet, pc of notebook en zit niet langer vast aan de vele kabeltjes.

Ingebouwde gps
Ben je per ongeluk vergeten waar je een foto gemaakt hebt? Met de ingebouwde GPS-mogelijkheid en Live Landmark kun je altijd achteraf bepalen waar je de foto precies genomen hebt. Tot slot zit er nog een handig digitaal kompas in de camera verwerkt, waarmee je eenvoudig bepaalt hoever je nog bij een topattractie vandaan bent.

De Samsung camera WB850F is al verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 379, -!