Nieuwe Blackberry Curve, vol Social Media

Gloednieuw, stijlvol en met hoge verwachtingen, we hebben het over de net uitgebrachte BlackBerry® Curve™ 9320. De nieuwe smartphone beschikt over alle belangrijke BlackBerry messaging en social features die ervoor zorgen dat je eenvoudig met vrienden in contact kunt blijven. Deze nieuwe Curve biedt tevens een 3G-connectie en kan daarbij rekenen op een lange batterijduur zodat je altijd het beste uit je dag kunt halen.

“De nieuwe BlackBerry Curve 9320 is eenvoudig in gebruik en zo ontworpen dat gebruikers altijd in verbinding staan met hun vrienden en familie,” aldus Carlo Chiarello, van het RIM.  “De nieuwe BlackBerry Curve 9320 zal vooral populair zijn bij gebruikers, die voor het eerst voor een smartphone kiezen, maar ook voor bestaande BlackBerry Curve gebruikers die extra snelheid en functionaliteit in huis willen halen.”

De BlackBerry Curve 9320 beschikt over een speciale BBM™ toets waarmee het populaire mobiele sociale netwerk van RIM snel en eenvoudig te gebruiken is. Daarnaast heeft het toestel ook het beste toetsenbord in zijn categorie om snel en gemakkelijk te kunnen typen. Verder kunnen gebruikers via de ingebouwde FM-radio naar hun favoriete radiozenders luisteren zonder dat hiervoor een data plan of het gebruik van data services nodig is, wat flink bespaart in de kosten. De smartphone heeft tevens 3G-connectiviteit aan boord en, zeker niet onbelangrijk, beschikt over een lange batterijduur waardoor je tot wel 7 uur spreektijd hebt of tot wel 30 uur kunt luisteren naar muziek.

De telefoon beschikt over geïnstalleerde applicaties voor zowel  Twitter als Facebook, en ook de nieuwe Social Feeds 2.0 app is op voorhand geïnstalleerd zodat gebruikers tegelijkertijd updates kunnen plaatsen op meerdere sociale netwerken.  De geïntegreerde camera van de BlackBerry Curve 9320 beschikt over een flitser, ondersteunt het opnemen van video’s en dankzij de ingebouwde GPS kunnen de foto’s ook direct gekoppeld worden aan een locatie.

De BlackBerry Curve 9320 beschikt over het nieuwe BlackBerry® 7.1 besturingssysteem met nieuwe functionaliteiten zoals Mobile Hotspot en Wi-Fi® calling (waar deze beschikbaar zijn).