Google bril waarschijnlijk volgend jaar in Nederland

Wie het nog niet gehoord heeft, hoort het nu. De bril van Google komt waarschijnlijk volgend jaar al in Nederland. Daar zal hij verkrijgbaar zijn bij de meest elektronica winkels. Hoe duur de Googlebril zal zijn is nog onbekend. Wel is bekend dat de bril over een paar maanden al voor het eerst uitkomt in Amerika en andere grotere landen. Dan zal blijken of de bril echt zo’n succes is als alle promofilmpjes die Google over de Google bril heeft geplaatst.

Googlebril, wat is het?

De Googlebril is een bril die je op kunt zetten en waar allerlei handige functies in zitten. Zo kun je gebruik maken van Google maps, filmpjes maken en zelfs sociale netwerken bezoeken en videogesprekken houden met je vrienden. Dit zie je dan allemaal door de Googlebril heen. Heel futuristisch, maar nu toch echt mogelijk gemaakt door Google! Google verwacht zelf dat de bril een groot succes word, en dat is niet vreemd ook gezien alle technologische mogelijkheden die de Googlebril heeft.

Waarom een Googlebril?

Nu vraag je je natuurlijk af waarom je in hemelsnaam zo’n bril zou willen kopen. Je hebt immers al een laptop, een iPad en zo’n handig mobieltje waar je al dat leuks ook al op kan! De Googlebril is echter een uniek concept. Google is de eerste die met deze uitvinding komt en dat maakt het zo speciaal. De Googlebril kan alles wat bijvoorbeeld een iPad ook kan, maar dan veel compacter en je kunt er sneller gebruik van maken. Door de bril lijkt het allemaal ook nog eens veel realistischer. Kortom, echt leuk!