Magische wenskaarten van Tempsperdu

Ik wil graag een leuke vondst met jullie delen. Zoals zo’n beetje iedereen browse ik dagelijks het internet af. Naast mijn vaste stekjes waag ik ook nog wel eens een sprong in het diepe. Met behulp van Google en een creatieve gedachte kwam ik terecht in een originele webshop: Tempsperdu. Deze webshop verkoopt wenskaarten… maar wel hele bijzondere!

Wat is Tempsperdu?

Tempsperdu is een webshop gespecialiseerd in wenskaarten. Deze wenskaarten hebben ieder een thema, samen met een vleugje romantiek en nostalgie. Naast wenskaarten in de vorm van een kijkdoosje kun je er ook notitieboekjes vinden, samen met nog wat andere producten.

Wie is Tempsperdu?

Tempsperdu komt voort uit Natascha Boel, een freelance Illustrator woonachtig in Gouda. Zij werd vaak als een lastige huisgenote bestempeld vanwege haar grote collectie ‘rommel’ (uit deze rommel bleek zij later hele magische dingen te kunnen maken!). Zij begon aan de kunstacedemie toen zij 35 was, een echte laatbloeier dus. Uit haar biografie blijkt wel dat zij daar geen seconde spijt van heeft gehad.

Wil jij ook zo’n bijzondere wenskaart cadeau doen? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Tempsperdu!