Vollere lippen krijgen met make-up

Uit onderzoek is gebleken dat zowel mannen als vrouwen mensen met vollere lippen aantrekkelijker vinden dan mensen die iets minder volle lippen hebben. Nu kun je jezelf natuurlijk helemaal volspuiten met collageen, maar dat is niet eens permanent en doet bovendien nog pijn ook. Hieronder geef ik je wat tips hoe je toch hetzelfde resultaat bereikt… maar dan met make-up! Veel makkelijker dus.

Stap 1: Breng lippenbalsem aan

Je kunt niet veel beginnen als je droge, schrale lippen hebt. Het is daarom ook veel beter om regelmatig lippenbalsem te gebruiken. Zo kun je lippenbalsem van Labello gebruiken, maar eigenlijk is ieder merk al goed als het je lippen een beetje zacht maakt.

Stap 3: Naturel lipliner

Breng een klein lijntje naturel lipliner aan om de omtrek van je lippen. Je moet waarschijnlijk een beetje oefenen voordat je een goede strakke lijn kunt trekken, maar oefening baart kunst!

Stap 4 en 5: Lipgloss en een goede truc

De volgende stap is natuurlijk ook belangrijk: Zorg voor een beetje glans! Breng een mooie kleur lipgloss aan (dit kan bijvoorbeeld Mac Lipgloss zijn) en breng deze goed aan. Gebruik niet te weinig, maar ook niet teveel. Als finishing touch kun je een beetje wit poeder (dit kan witte oogschaduw zijn) aanbrengen in het midden van je lippen. Hierdoor lijkt het er op alsof je hele volle lippen hebt. Probeer het eens uit!