Make-up trends herfst/winter 2012

Warm en soft, dat zijn echt de kenmerken voor de make-up trends van de herfst/winter 2012. Niet zo vreemd ook, iedereen heeft toch wel eens een beetje warmte en zachtheid nodig in barre, koude tijden? Er word plaats gemaakt voor warme kleuren, maar ook voor een paar uitspatters. Wil jij ook weten wat de make-up trends voor deze herfst en winter zijn? Lees dan eens verder.

Warme kleuren 

Een gezicht met mooie make-up begint met een goede foundation. Ga voor een zachte foundation die je wel die natural look geeft zonder teveel op te vallen. Zo krijg je in ieder geval een zachte basis voor je mooie make-up. Verder kun je doorgaan met een paar warme kleuren. Opvallend is dat oranje nog steeds een modekleur is voor herfst/winter 2012…

Rode lippen

Dit is die uitspatter! Je kunt je warme herfst/winter look afmaken met mooie, knallende rode lippen. Zeker dat je opvalt!

Smokey eyes

Smokey eyes komen ieder seizoen eigenlijk wel terug, maar niet zo! Voor je warme look kun je een hele subtiele smokey eyes creeëren met warme tinten. Zo lijk je niet op een wasbeer, maar kun je wel zien dat je om je uiterlijk geeft.