Ga voor de natuurlijke look!

Soms vraag ik mezelf af waarom ik zoveel moeite doe voor mijn uiterlijk. Make-up kan zoveel tijd in beslag nemen, het zou zoveel makkelijker zijn om gewoon all-natural te gaan en mooi te zijn met een natuurlijke look en zonder make-up. Dat kan! Je kunt de onderstaande adviezen opvolgen om het beste uit jouw natuurlijke schoonheid te halen.

Go nude!

Nee, niet naakt… wel naakt wat make-up betreft! Om het beste uit je natuurlijke schoonheid te halen moet je natuurlijk zonder make-up gaan. Haal al je make-up van je gezicht en nek om met een schone lei te beginnen.

Gebruik een zachte reiniger

Als je goed voor je huid zorgt zal je er stralend uit zien. Dan heb je geen make-up nodig, geloof me! Gebruik dus een cleanser voordat je gaat slapen, om goed voor je huid te zorgen. Gebruik zo min mogelijk chemicaliën op je huid.

Exfolieer je lippen

Je hebt geen lipgloss en lippenstift nodig als je goed voor je lippen zorgt. Er zijn honderden producten op de markt om je lippen te exfolieëren, zodat je lekkere zachte en goed verzorgde lippen krijgt.

Gebruik een goede moisturizer

Nog ééntje voor de huid! Een goede moisturizer kan echt wonderen doen. Het zorgt er voor dat je huid mooi en zacht wordt, zodat je weinig make-up op hoeft te doen. Hoe je de beste vind? Expirimenteer! Wat een goede moisturizer is is voor iedereen anders.

Draag zonnebrandcreme

Zon zorgt voor rimpels en puistjes. Door zonnebrandcreme te gebruiken zorg je goed voor je huid en dat kun je zien. Wie goed voor zijn of haar huid zorgt zal zien dat er minder make-up gedragen hoeft te worden.