Ken jij de retro prints van Orla Kiely al?

Grafisch. Kitsch. Patroontjes. Dat zijn woorden die het gelijknamige merk van Orla Kiely beschrijven. Orla Kiely verkoopt ready-to-wear collecties die niet alleen heel comfortabel zitten, maar ook echt niet zo duur zijn als je zou verwachten. Naast deze collecties verkoopt Orla ook nog een aantal andere dingen, zoals huishoudelijke producten en nog veel meer. Hierin gaan we het hebben over de mode van Orla Kiely, maar houd vooral ook in gedachten dat Orla ook huishoudelijke producten verkoopt en zelfs  hele kitsche en schattige meubels!

Retrowear van Orla

Orla Kiely is actief over de hele wereld. Het is dan ook niet moeilijk om een leuk retrotopje of jurkje uit de webshop te bestellen. Je weet toch wel die vrouwen in modemagazines? Ze dragen altijd van die kitscherige topjes met leuke patroontjes… Zo schattig! Orla Kiely is echt een merk als je weet wat je wil en als je patroontjes zoekt. Ze hebben topjes, jurkjes, outerwear, rokjes en nog veel meer.

Waar kan ik Orla Kiely vinden?

Helaas is Orla Kiely nog niet heel populair in Nederland, maar je kunt altijd eens proberen of ze haar bij de C&A hebben. Verder kun je Orla natuurlijk vinden op haar eigen website, waar je ook items kunt bestellen. Gelukkig maar, want ik zou deze retroprints niet willen missen!