Blond Amsterdam Even Bijkletsen

Een mooie witte vitrinekast vol met Blond Amsterdam is het streven van vrijwel elke leuke jonge meid. Wees nou eerlijk al die mooie kleuren staan toch enig in een kast!

Blond Amsterdam Even Bijkletsen is een vrolijke en kleurrijke collectie van Blond Amsterdam. De combinatie van felle kleuren en het design van Blond Amsterdam maakt van deze collectie een echte hit. De roze bekers, Groen kommen en schattige diner borden zorgen voor een vrijwel compleet uitrusting.

 

Blond amsterdam mok (roze)

Een mooie roze mok met een witte ruit erop welke is afgemaakt met een echt kenmerk van Blond Amsterdam de goud met rode rand. Deze beker is zeer geschikt om koffie in te drinken!

Bekijk product

Blond Amsterdam pot

Een vrolijke pot vol met gezellig pratende mensen welke geniet van een echt high tea. De pot is groot genoeg is om een heel rantsoen met snoepjes of koekjes in te bewaren.

Bekijk product

Blond Amsterdam kom (roze)

Een heerlijk vrolijke kom waar je heerlijk yoghurt of soep uit kan eten. Deze blond amsterdam kom dient ook uitstekend om borrelhapjes in te doen zoals pinda’s of chocolaatjes.

Bekijk product

Blond Amsterdam suikerpot

Een heerlijke vrolijke suikerpot waar de bekende Blond Amsterdam dame staat op afgebeeld. Iedere schep van deze suikerpot zal een lag op u visite toveren!

Bekijk product

Blond Amsterdam melkkan

Zonder deze melkkan is de suikerpot niet compleet. Deze twee zijn dan ook enig om op de tafel neer te zetten. De melkkan waar moeder en docht Blond op staan afgebeeld past helemaal in het plaatje van de twee design meiden.

Bekijk product